Blogg pause!


17 Juli 2012

Godmorgon!
 Life is not easy, but what dosen't kills you only makes you stronger.. So don't give up!
 
 

Design Sanna

 
 
Hejsan, jag har målat/designat lite av mina gamla prylar så att de blir mycket snyggare!
Denna är dock inte riktigt klar inne än för att jag ska måla ett lager till :) Sedan har jag även börjat på lite andra grejer också, tycker att det är väldigt kul och det blir mycket finare med vita saker.. Shabby chic!

Photos

Idag har det blivit en liten städdag för mig, kände att jag behövde rensa gamla saker och jag har även målat lite grejer vita :) så blir det lite shabby chic stil också som är väldigt snyggt. Här får ni mera bilder i från Åsa ;)


11 juli

Hejsan! Här kommer en bild ifrån när jag och Lovisa var i Åsa, liten tjuvtitt, imorgon eller på fredag så kommer det mera bilder! ;)


9 Juli

Hejsan! 
förlåt för en dålig uppdatering men det ska nog snart bli bättre med det här på bloggen :)
Men man gör ju så mycket nu under sommaren så att man knappt hinner med, Inte tagit så mycket bilder med min  kamera heller denna sommaren vilket är väldigt konstigt eftersom jag brukar ta massaaa bilder med den!
Fast jag kommer som sagt lägga upp lite bilder ifrån Åsa
Här har ni i alla fall en bild på mina nya skor :)

Mobilbilder från Åsa

Jag kom hem ifrån Åsa i lördags någon gång på eftermiddagen, Lovisa ska skicka bilder någon dag som jag antagligen lägger upp här. I alla fall några :) här får ni några mobilbilder så länge!


4 juli

Hejsan!
Nu har jag inte bloggat på några dagar men jag har inte kunnat.. Jag är nämligen i Åsa med Lovisa och när jag kommer hem så kommer jag lägga upp massa fina och roliga bilder :)

RSS 2.0