Torsdag

Hejsan!
Idag slutade jag typ halv 12 för att vi inte skulle ha de två sista lektionerna, vilket var väldigt skönt! På idrotten så fick jag en innebandy boll rakt i ögat så jag ser lite knasig ut nu, helt röd runt ögat.. Hoppas bara inte att det blir blått :o Jaja.. Senare idag blir det i alla fall gymnastik :)
Bild tagen igår (:


27 augusti

Hejsan!
Idag har jag vart i skolan och sedan fick jag gå tidigare för att hinna till tandläkaren. När jag kom hem så åt jag och sedan åkte jag och mamma till golfbanan, jag följde med henne dit, det var så fint väder idag :)


Pictures

 
Kamera: Canon 1000D + zoom objektiv
Foto av: Mig

25 augusti

Hejsan! Igår var jag hos min mormor och firade hennes födelsedag. Det blev god mat och sådant, mysigt! Runt 7 tiden så cykla jag till Clara och var där till nu typ :) vi lyssnade på musik, åt lite och pratade, jätte mysigt :)


Grekland del 2

Idag var det första skoldagen, det var nervöst eftersom många kände varandra redan och det gjorde ju såklart inte jaaag.. Men det blir säkert bra på något sätt ändå, det var ju ändå bara första dagen, det kommer ju flera.
Love and peace ♥
 

Kärleksmums

Idag tillbringade jag sista sommarlovsdagen hos min mormor. Vi var ute och joggade och gick på en power walk imorse så vi var värdiga en mumsig kärleksmums bit ;) 
Imorgon börjar som sagt skolan igen och då blir det ut på nya äventyr, gymnasium! Är ganska nervös över att få en ny klass med nya människor men det är nog alla?
Jag brukar faktiskt inte gilla kärleksmums men det blev väldigt gott, bakat med kärlek ♥

Grekland del 1

Hejsan, nu är bloggen igång igen.. Jag var ju i Grekland med min pappa och bror för några veckor sedan och jag tänkte visa lite bilder där ifrån :)

RSS 2.0